fbpx

O kafi

Instant kafa – instant radost

Izabrali smo najkvalitetniju kafu na srpskom tržištu da bismo objedinili vaš lični užitak i pokretanje dobrih dela!

Ispijanje jutarnje kafe sada nosi sa sobom osećaj doprinosa onima kojima je pomoć najpotrebnija. Naše instant 2u1 i 3u1 Humanitarne kafe nastale su od zrna najfinijeg kvaliteta, sa misijom da napraverazliku u životima dece iz ugroženih grupa širom zemlje.

Napravite razliku sa svakim gutljajem

Dok se prepuštate našoj kafi, budite ponosni što znate da vaša kupovina menja živote. Dobit od svake prodaje podržava decu bez roditeljskog staranja, decu obolelu od raka i socijalno ugroženu decu. Sa svakom šoljicom, doprinosite njihovom obrazovanju, zdravstvenoj zaštiti i rastu.

Bogata aroma sa jasnom svrhom

Uronite u bogatu aromu i ukus naših pažljivo odabranih, visokokvalitetnih zrna kafe, pomešanih sa zanatskim iskustvom kako biste stvorili doživljaj zadovoljstva.

Svaka šoljica u kojoj uživate je vaš pasoš u svet izuzetnog blaženstva kafe – savršeno za početak jutra ili punjenje baterija nakon napornog i stresnog dana.

Pridružite se ovom jedinstvenom humanitarnom putovanju

Strastveno verujemo u moć kolektivne akcije koja donosi značajne promene. Izborom Humanitarne kafe, postajete sastavni deo naše misije da stvorimo bolji svet za ugrožene mališane. Zajedno možemo širiti ljubav, nadu i toplinu kroz svako pakovanje Humanitarne kafe.

Naručite odmah i krenite na putovanje ispunjeno odličnim ukusom i saosećajnom transformacijom.

Naša priča

„Humanitarna kafa“ je projekat koji je započet 2016. godine sa mrežom ugostiteljskih objekata, prvo u Vršcu pa zatim i u Novom Sadu, koji su iskazali interesovanje da redovno učestvuju u „Humanitarnoj kafi“. Spojili smo njihovu zainteresovanost sa najtraženijim proizvodom danas – ukusnom, pristupačnom kafom.


Tokom događaja, koji smo organizovali 3 puta godišnje, kompletan iznos od svake prodate kafe donirao se humanitarnim organizacijama za pomoć ugroženoj deci.

Na taj način do sada je popijeno preko 10.000 kafa, a na osnovu postignutih rezultata 2018. godine osvojili smo Virtus nagradu za filantropiju – najprestižniju nagradu za humanitarni rad u Srbiji i regionu!

Sve je počelo 2012. godine

Humanitarna kafa je samo jedan u nizu projekata pod pokroviteljstvom udruženja „Dobro Delo“ koje je 2012. počelo sa radom kao grupa građana da bi se 2014. godine registrovali kao udruženje građana, na čelu sa Stefanom Nikolićem.

„Smatramo da nivo svesti i angažovanosti naših sugrađana direktno utiče na kvalitet života u sredini u kojoj živimo, i tako poboljšava svet svakoga od nas.

Zbog toga intenzivno radimo na projektima koji podižu svest o dobrim delima, i donacijama omogućavaju bolje uslove za odrastanje mališanima iz ugroženih društvenih grupa.„

“Humanitarna kafa” je naš najuspešniji projekat.

Stefan Nikolić, predsednik udruženja „Dobro delo“

Podržite našu i vašu zajedničku misiju

Pojedinac ne može da promeni svet, ali velika ideja može.

Na putu do ispunjenja naše misije, pomažu nam velikodušni pojedinci koji žele da budu deo promene!

Svojom donacijom postajete sastavni deo naše vizije – da deca bez roditelja, socijalno ugrožena deca i deca obolela od raka imaju priliku za lepši, kvalitetniji i srećniji život.

Davanje donacije je jednostavno i ima veliki uticaj!

Učini još više – postani volonter našeg udruženja

Svaki tvoj doprinos veliki je deo naše akcije! Ukoliko smatraš da možeš više i želiš da dodatno pomogneš lepšoj dečjoj budućnosti, zovemo te da postaneš naš volonter!

Ime
Prezime
Email
Poruka
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Pridruži se  – da nam deca budu zdrava, vesela i prava!

Poseti sajt udruženja DOBRO DELO