fbpx

Politika privatnosti

Podaci korisnika, koji se prikupljaju prilikom registracije na sajtu www.humanitarnakafa.rs, se čuvaju u najstrožoj mogućoj tajnosti. Dostupni su samo osoblju našeg humanitarnog udruženja “Dobro Delo” i koriste se isključivo za organizacione potrebe i komunikaciju sa korisnicima.


Primenjujemo najsavremenije mere zaštite podataka od neovlašćenog pristupa, uključujući ali ne ograničavajući se na: zaštitu ličnih podataka lozinkom, ograničen pristup osetljivim podacima, enkriptovan transfer podataka, itd.


Potrebni su nam osnovni podaci kao što su ime i prezime, adresa, e-mail i telefon da bismo uspešno obradili Vaše zahteve ili da bismo Vas obavestili o našim aktivnostima. Svi korisnici imaju pravo da u svakom momentu izmene svoje podatke ili se odjave sa naše mailing liste.
Politika “Kolačića” – Cookie Policy za www.humanitarnakafa.rs


Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi pravilno funkcionisao i kako bismo unapredili vaše korisničko iskustvo. Kolačići omogućavaju sajtu da zapamti vaše preference i prilagodi se vašim potrebama.


Informacije koje kolačići prikupljaju uključuju IP adresu, tip pretraživača, stranice koje pregledate i slično, a koriste se u cilju poboljšanja funkcionisanja sajta i pružanja bolje usluge korisnicima.


Korisnici imaju mogućnost da upravljaju kolačićima putem podešavanja svog internet pretraživača, uključujući mogućnost brisanja kolačića.
Međunarodni korisnici


Ako posećujete našu web lokaciju izvan Srbije, obaveštavamo Vas da se www.humanitarnakafa.rs nalazi i registruje u Srbiji, a sve informacije se obrađuju u skladu sa zakonima Republike Srbije.


Zaključak


Naš cilj je da pružimo najbolju moguću uslugu uz očuvanje vaše privatnosti. Humanitarno Udruženje “Dobro Delo” se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših korisnika i koristiti podatke isključivo u svrhe definisane ovom politikom privatnosti.