fbpx

Uslovi kupovine i prodaje

Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe www.humanitarnakafa.rs internet sajta.

Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi).

www.humanitarnakafa.rs zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od vaše poslednje posete.
Brend „Humanitarna Kafa” je deo Udruženja “Dobro Delo”. Sav profit ostvaren prodajom ide u humanitarne svrhe.

Naručivanje

Za naručivanje proizvoda iz ponude Internet prodavnice potrebno je da ispratite sledeće korake:

 1. Upoznavanje sa Opštim uslovima kupovine;
 2. Registracija;
 3. Pronalaženje proizvoda koji želite da kupite;
 4. Unos podataka o načinu dostave, plaćanja i mestu isporuke;
 5. Pregled, potvrda i praćenje narudžbenice.

Registracija

Registracija se obavlja samo jednom, a svaki sledeći put, unosite samo Vaš e-mail i lozinku, koju sistem automatski prepoznaje. 

Registracija je besplatna i obavlja se izborom opcije “Prijavi se”, koja se nalazi u desnom gornjem uglu. Birate opciju “Napravite novi nalog” i potrebno je da navedete Vaše korisničko ime, e-mail adresu i lozinku koju biste koristili za pristup Vašem nalogu nakon registracije. 

Nakon popunjavanje podataka, na e-mail adresu dobijate automatsku poruku sa linkom za potvrdu registracije. Klikom na link u e-mail-u otvara se prikaz na stranici gde unosite Vašu e-mail adresu i lozinku i pristupate nalogu klikom na “Login” dugme.

Ukoliko želite, sa sajta se u svakom trenutku možete odjaviti izborom opcije “Odjavite se”. Ponovnu prijavu na sajt možete obaviti izborom opcije “Prijava” i navođenjem Vaše e-mail adrese i lozinke.

Plaćanje

www.humanitarnakafa.rs podržava sledeće načine plaćanja:

 • Plaćanje pouzećem

Dostava

Dostava se vrši putem kurirske službe D Express na teritoriji R. Srbije bez Kosova. Troškove dostave snosite zajedno sa proizvodima.

Oštećenja prilikom isporuke paketa

 • Zbog politike kurirske službe D Express, paket nije moguće pregledati – otvarati pre nego što se paket preuzme, plati i evidentira. Dakle možete zamoliti kurira da sačeka da otvorite paket, ali pre toga ga morate preuzeti i platiti.
 • Ako ste kojim slučajem utvrdili da je prilikom transporta došlo do oštećenja ili odmah na licu mesta recite kuriru da napravi zapisnik ili pozovite D Express Call centar na  011.331.33.33 i zatražite da kurir dođe da se napravi zapisnik. 
 • Zapisnik je ključan momenat da bi se imao dokaz, odnosno da imamo pravo da zahtevamo naknadu za eventulanu učinjenu štetu.
 • Ukoliko je sa paketom sve uredu ali ipak postoji neka greška ili oštećenje, javite nam se na broj telefona naše firme ili nam pišite na info@humanitarnakafa.rs.
 • Oštećenja možete prijaviti u roku od najviše 3 dana od datuma preuzimanja paketa!

Zamena

 • Kupac može da zatraži zamenu u roku od 14 dana od dana prijema robe. U slučaju zamene, roba se zajedno sa popunjenim Obrascem za zamenu, dostavlja Prodavcu, i u tom slučaju troškove zamene snosi Kupac.
 • U slučaju zamene Kupac je u obavezi da robu vrati u originalnoj ambalaži, bez oštećenja i tragova korišćenja. U suprotnom, Prodavac nije u obavezi da obavi zamenu.

Zaključak

Humanitarna Kafa i Udruženje “Dobro Delo” teže tome da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Kupovinom naših proizvoda direktno doprinosite poboljšanju kvaliteta života onih kojima je pomoć najneophodnija.

Hvala Vam na podršci i razumevanju.